Hardverfejlesztés , Szoftver fejlesztés, Informatika, IT szolgáltatások

Informatika

 
 
Komplex informatikai szolgáltatás
 
 
Rendszerfelmérés
Új partnerek részére rendszerfelmérés, szaktanácsadás, ajánlatkészítés. Felmérjük jelenlegi számítógép-hálózatuk hatékonyságát. Felmérési jelentést készítünk, melyben leírjuk a jelenlegi rendszer megfelelő és nem megfelelő működési folyamatait. Ha szükséges, közös egyeztetés után átszervezési tanácsokat, ötleteket adunk. Kisebb átszervezéssel is akár jelentősebb munkaidőt és költséget takaríthat meg, hogy rendszerük hatékonyabban és gazdaságosabban működhessen.
Informatikai hálózatok tervezése és kiépítése
Megtervezzük és kiépítjük új számítógépes hálózatát, munkaállomásait (Mac OSX, Windows, Linux). Meglévő hálózatok felmérése, tesztelése: meglévő hálózatát felmérjük, teszteljük az új elvárásoknak megfelelően bővítési, módosítási javaslatot teszünk.
Linux és Windows szerverüzemeltetés
Meglévő szerverének üzemeltetését, karbantartását vagy új szerver beszerzését, beállítását és felügyeletét elvégezzük, legyen akár Windows vagy Linux alapú rendszer. Sokoldalú szerver szolgáltatás menedzselését biztosítjuk, pl.: file, web, mail, proxy, adatbázis, fax… stb.
Felhőalapú szerverszolgáltatás
Távoli szerverek, menedzselése, szoftver felügyelet.
Online távsegítségnyújtás, rendszerüzemeltetés
Sokszor elegendő és villámgyors, ha kollégáink internetes távkapcsolaton keresztül oldják meg a felmerülő problémát, így mindenki időt és pénzt takaríthat meg.
Informatikai házirend kialakítása
Amennyiben még nincsen, közösen kialakítunk egy használati szabályrendszert, melyben meghatározzuk, hogy kinek mihez van jogosultsága. Ki telepíthet, törölhet programokat. A keletkező adatok elnevezésének, rendszerezésének, mentésének rendjét. A felhasználók csak a munkavégzéshez szükséges, rendszergazda által telepített alkalmazásokat használnak. Ebben szabályozzuk az Internet használatát is, hogy ki milyen adatokat tölthet le, használhat és küldhet tovább. Minden felhasználó nyilatkozatot ír alá, hogy megértette és betartja a szabályzatban foglaltakat.
Vállalatirányítási rendszer, logisztika
Fejlett, készletgazdálkodást, raktározást, értékesítést, számlázást támogató szoftverek értékesítése és telepítése.
Rendszeres gazdaságossági felülvizsgálat és technikai tanácsadás
Kérésre vizsgálatot készítünk, hogy informatikai rendszere mennyire működik hatékonyan, és tanácsokat adunk az esetleges változtatások, módosítások szükségszerűségéről, hatékonyabb működtetés lehetséges módjairól.
Rendszeres karbantartás
Rendszeres időközönként ellenőrizzük az informatikai berendezéseket, elvégezzük a rendszeres karbantartásokat, például az operációs rendszerfrissítés, ideiglenes fájlok törlése, lemez töredezettség mentesítése, lemez ellenőrzés, gépház portalanítás, hűtőventillátorok tisztítása, stb. Gyakori karbantartással akár évekkel hosszabbíthatjuk meg a gépek hibátlan működését, élettartamát.
Telefonos segítségnyújtás és tanácsadás
Kollégáink szükség esetén, telefonon keresztül azonnal válaszolnak a felmerülő kérdésekre, segítenek az esetleges problémák azonnali megoldásában.
Eszközbeszerzés
Ha szüksége van valamilyen informatikai eszközre, kollégáink segítenek a megfelelő minőség és ár megtalálásában! Közvetlenül az importőrtől szállítjuk a márkás megbízható eszközöket (Pl.: Apple, Dell, Samsung, HP, IBM, Canon, Microsoft.. stb.). Gyors ajánlatadást követően, heti rendszerességgel szállítjuk ki a megrendelt terméket. (Sürgős esetekben, beszerzési időtől függően, azonnal.) A helyszínen beüzemeljük, segítünk a használatának megismerésében, rendszeresen karbantartjuk és intézzük garanciális igényeket.
Garanciális ügyintézés és szervizelés
Meghibásodott, elromlott készüléke ne az Ön gondja legyen! Mi átvesszük és érvényesíttetjük a garanciális javításokat, majd vissza is szállítjuk, és újra üzembe helyezzük. A nem garanciás eszközöket szervizbe szállítjuk és megjavíttatjuk. Ezekkel Önnek nem kell törődnie, időt és pénzt takaríthat meg.
Honlapkészítés
Honlap tervezést egyeztetés után az Ön ötletei alapján végzünk, vagy bízza ránk és mi megtervezzük, majd elkészítjük cége weboldalát. Igény szerint folyamatosan lehetősége van figyelemmel kísérni oldala fejlődését. Az elkészítés után is segítünk adatfeltöltéssel, karbantartással, ha szükséges. Biztosítunk webtárhelyet, segítünk a domain-regisztrációban. Weboldala garantáltan kompatibilis lesz a legelterjedtebb böngészőkkel, pl: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Meglévő vagy új weboldalát, az igényüknek megfelelően folyamatosan karbantartjuk, friss tartalmakkal töltjük fel.
Az optimális beállításokkal elérheti, hogy weboldalát könnyen megtalálják az internetes keresők (pl. Google) segítségével. Ez azért hasznos, mert új ügyfeleket szerezhet, akik habár még nem tudhatták oldala címét, egyszerűen eljuthatnak az Ön honlapjára.
Fontos, hogy weboldala a látogató számára tartalmilag és felépítésben áttekinthető legyen. A funkciók mellett az oldal stílusa, megjelenése is nagyon lényeges, hiszen ez az, ami ha igényes, képes a látogatót az oldalon tartani. A megfelelő forma és a tartalom együttesen közvetíti hatékonyan a cég üzenetét anélkül, hogy leendő vagy meglévő ügyfeleinek idejét feleslegesen rabolnánk azzal, hogy az általa igényelt információkat nehezen érné el.
 

Tartalommegosztás